Projectmanagement

Onze projectmanager werkt volgens een standaard aanpak waardoor het project voorspelbaar verloopt en de organisatie optimaal meegenomen wordt in de nieuwe manier van werken.

De projectmanager

De projectmanagers van Fikss werken volgens een standaardaanpak die gebaseerd is op meer dan 25+ jaar ervaring in de zorg, overheid en onderwijssector. Hierdoor weten ze wat belangrijk is voor jouw project. De projectmanagers van Fikss kennen de bedrijfsprocessen binnen deze sectoren én weten hoe AFAS optimaal geïmplementeerd wordt.

 

Met deze kennis, ervaring en standaard aanpak worden projecten voorspelbaar en wordt de organisatie aan de hand genomen tijdens het project. In deze aanpak is er naast het succesvol implementeren van de software van AFAS ook een sterke focus op de veranderende processen binnen de organisatie. Door middel van deze combinatie kunnen onze projectmanagers jouw organisatie goed begeleiden tijdens het project.

Passende projectaanpak

Door het gebruik van de standaard-projectaanpak wordt ervoor gezorgd dat alle besluitvorming op de juiste manier plaatsvindt. Een pragmatische manier die past bij jouw organisatie. Door te werken volgens deze vaste structuur die naadloos aansluit op de implementatieaanpak van AFAS zorgt onze projectmanager ervoor dat het project een succes wordt.

De Fikss Projectmanager

Zorgt ervoor dat jouw organisatie voorbereid is op de implementatie

Werkt volgens een best practice implementatie aanpak

Neemt jouw organisatie aan de hand tijdens de implementatie

Bereid jouw organisatie optimaal voor op het werken met de software van AFAS

Maakt van iedere implementatiedag een feestje!

Succes behaal je samen

Fikss heeft met 25 jaar implementatie ervaring een bewezen projectaanpak ontwikkeld. Deze is gebaseerd op eerdere AFAS projecten bij o.a. onderstaande klanten: