Over Fikss

Samen Fikssen we jouw AFAS project

Bij Fikss geloven we dat non-profitorganisaties de kracht hebben om te doen waar ze goed in zijn; mensen helpen. We zien AFAS Software daarin als een krachtig hulpmiddel om deze organisaties te ondersteunen bij efficiënte bedrijfsvoering. Medewerkers krijgen tijd en aandacht om te doen waar hun passie ligt. Beter gezegd: samen voor maximaal werkplezier! 

We werken dagelijks samen met non-profitorganisaties om van hun projecten een succes te maken. Dit doen we door te werken vanuit een bewezen standaardprojectaanpak met ervaren professionals en kennis van bedrijfsprocessen, software en automatisering.

Fikss brengt ruime ervaring met ERP-projecten, kent de projectrisico’s, succesfactoren en weet precies wat welke projectfase nodig heeft. Hiermee begeleidt Fikss jou in de juiste richting, stuurt waar nodig en maakt ieder project voorspelbaar succesvol.

Succes behaal je samen!

Het ontstaan

In 2021 kwam Fikss tot leven, dankzij de visie en ervaring van Kevin, Hilbert en Jorrit. Met meer dan 25 jaar werkervaring bij AFAS Software en het begeleiden van meer dan 150 organisaties, zagen ze een kans om een verschil te maken. Ze geloven dat het implementeren van een ERP-oplossing meer is dan alleen het installeren van software. Daarom heeft Fikss zich een standaardprojectaanpak ontwikkeld die organisaties niet alleen ondersteunt bij het implementeren van de software, maar ook bij het voorbereiden van de organisatie en medewerkers, het begeleiden van de gebruikers en het verzorgen van trainingen. Bij Fikss draait het om het creëren van succesverhalen, waarbij we jouw organisatie helpen om het maximale uit de software te halen en processen te optimaliseren.

Ontdek hoe Fikss jouw partner kan zijn op weg naar succes.

Gecertificeerd dienstverlenend AFAS partner

Als dienstverlenend partner van AFAS helpen we jou om het maximale uit de software te halen door ondersteuning in projectmanagement en projectondersteuning bij AFAS implementaties en optimalisaties.

Het Fikss team

Kevin Snel

Projectmanager
06 4023 5413

Jorrit Harder

Projectmanager
06 5540 9549

 

Hilbert Kok

Projectmanager & business consultant
06 3085 4100

 

Annejet Borgmeier

Projectmanager

Frank Willenborg

Projectmanager
& consultant

 

Johan van Gelder

Consultant & Mendix developer

 

Rik van Brederode

Projectprofessional

Rosita Snel

Projectprofessional & consultant

 

Bas Weij

Projectmanager

 

Naomi de Rijk

Consultant

Raymon Koole

Consultant

 

Maurice Richardson

Consultant & Mendix developer

Hugo Wijntjes

Projectprofessional & consultant

Marjolein de Waard

Marketing & Event medewerker

 

Erik van Heerdt

Consultant

Samenwerkingspartners:

Rik Weesie

Projectmanager
Rhoost

Rutger van de Ketterij

Projectmanager
Rhoost

Sonya Schalk

Consultant
Visor

Martijn van Heesbeen

Consultant
Visor

Succes behaal je samen

Fikss heeft met 25 jaar implementatie ervaring een bewezen projectaanpak ontwikkeld. Deze is gebaseerd op eerdere AFAS projecten bij o.a. onderstaande klanten: