Het verhaal van Raymon Koole – Consultant bij Fikss

Het AFAS avontuur van Raymon Koole begon tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht, waar hij voor het eerst in aanraking kwam met AFAS. Na het voltooien van zijn minor, besloot hij zijn afstudeerstage te volgen bij AFAS Team Partners en Opleidingen.

Manager Team Partners en Opleidingen Dennis van Dijk zag potentie in Raymon en wist precies welke partij binnen het AFAS- het beste bij hem zou passen. Zo kwam Raymon in aanraking met Fikss, waar zijn avontuur echt begon. Raymon vertelt:

 In het eerste gesprek bij Fikss sprak de kant van klant implementatie en  het projectmanagement mij direct aan. Het klikte met Jorrit, Kevin en Hilbert. En ik wist direct dat dit voor mij de perfecte werkplek was.

Hoewel zijn studie voornamelijk gericht was op marketing en sales, ontdekte hij al snel dat zijn hart ligt bij de IT-kant, en dan met name procesmatige aspecten ervan. 

Raymon werkt sinds september bij Fikss en heeft inmiddels een veelzijdige rol binnen het team.

Hij werkt als consultant bij Zorggroep Adelante en daarnaast is hij verantwoordelijk voor de financiële administratie van Fikss. Het stuk financiën is niet helemaal nieuw voor hem. Voordat hij aan zijn HBO opleiding begon, heeft hij de MBO opleiding bedrijfsadministratie afgerond.

Binnenkort start hij alweer met een heel nieuw project dit keer bij SJG in Weert. 

Ik ben vooral trots op mijn werk bij Adelante, waar ik bijdraag aan het verbeteren van processen, met name op het gebied van ERP. Een voorbeeld hiervan is mijn betrokkenheid bij de implementatie en optimalisatie van inkoop en de financiële administratie. 

Bij Adelante ben ik ook verantwoordelijk voor het testmanagement. Ik zorg ervoor dat het testen voor de medewerkers soepel verloopt, dat iedereen intern op de hoogte is van de voortgang, en dat alle tests grondig worden uitgevoerd.

Het geeft Raymon veel voldoening om met kleine aanpassingen het werk voor klanten makkelijker te maken en waardevolle ondersteuning te bieden aan mensen die het systeem nog niet goed kennen.

Buiten het werk ben ik een echte PSV-supporter en geniet ik enorm van het kijken naar wielrennen. Op een zondag kan ik urenlang genieten van wielerklassiekers, gewoon vanaf de bank. In mijn vrije tijd ben ik graag op het terras te vinden, ga ik graag poolen met vrienden of speel ik tafeltenniswedstrijden.

Of hij nu bezig is met complexe ERP-implementaties, zijn favoriete team aanmoedigt of geniet van een lekker potje poolen, Raymon haalt overal inspiratie uit. 

Ik kijk er dan ook naar uit om steeds meer kennis op te doen en mijn ervaringen te blijven delen met klanten en collega’s.