Functioneel beheer

Een consultant helpt jou om AFAS optimaal in te richten en leidt jouw functioneel beheerder op om het zelfstandig in beheer te nemen.

Optimaal functioneel beheer

Met de implementatie van AFAS worden bedrijfsvoeringsprocessen geautomatiseerd. Hiermee verandert ook de rol van functioneel beheerder binnen jouw organisatie. Tijdens de implementatie komt er veel extra werk bij de beheerders terecht waardoor er soms onvoldoende capaciteit is. Daarnaast is het van groot belang dat de functioneel beheerder goed wordt getraind en gewend raakt in de nieuwe manier van werken. Een consultant van Fikss weet wat er nodig is bij de ondersteuning van implementatiewerkzaamheden.

Fikss functioneel beheer

De Fikss consultant is getraind om jouw organisatie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de implementatie. Door middel van de juiste ondersteuning presteert jouw organisatie nog beter tijdens de AFAS implementatie.
Samen met je eigen functioneel beheerder gaan we aan de slag met de voorbereiding van de consultancy dagen en begeleiden we waar nodig vanuit de implementatie. Met hun jarenlange ervaring is een Fikss consultant een ideaal verlengstuk van de AFAS consultants en je eigen functioneel beheerder.

De Fikss functioneel beheerder

Traint de functioneel beheerders van jouw organisatie met het beheren van AFAS Profit

Begeleidt de functioneel beheerders bij het uitvoeren en het voorbereiden van de implementatie werkzaamheden

Ondersteunt bij het maken van keuzes bij de inrichting

Signaleert tijdig wanneer er onderdelen niet op tijd af zijn of van de juiste kwaliteit zijn

Succes behaal je samen

Fikss heeft met 25 jaar implementatie ervaring een bewezen projectaanpak ontwikkeld. Deze is gebaseerd op eerdere AFAS projecten bij o.a. onderstaande klanten: