De 5 voordelen van het werken met Fikss tijdens jouw AFAS implementatie

Als non-profit organisatie in de zorgsector is het implementeren van AFAS software een uitdagende taak. Het kan een tijdrovend en complex proces zijn dat de nodige expertise vereist. Daarom is het werken met Fikss tijdens de AFAS implementatie fase in de zorgsector een verstandige keuze. We hebben 5 voordelen voor jou op een rij gezet.

Diepgaande kennis van de zorgsector

Een AFAS implementatie partner met ervaring in de zorgsector, zoals Fikss, begrijpt de complexiteit en de uitdagingen die gepaard gaan met het werken in deze sector. Wij ondersteunen in de specifieke behoefte van jouw organisatie en kunnen door onze ervaring oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de zorgsector.

Efficiënte en effectieve implementatie

Wij helpen door het implementatieproces efficiënter te maken door te zorgen voor een gestroomlijnde implementatie en optimale configuratie voor de live gang. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de software optimaal wordt benut. Hiervoor hebben we een standaard aanpak ontwikkeld, die zich keer op keer bewijst.

Ondersteuning personeel

Een implementatiepartner, zoals Fikss, ondersteunt het personeel van jouw organisatie, zodat ze de software optimaal kan gebruiken. Dit draagt bij aan een snelle adoptie van de software en maakt het personeel effectiever en efficiënter in hun werk. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat je zelfstandig leert te werken met AFAS.

Weten waar je aan toe bent 

Een implementatieproject moet vooral ook leuk zijn. Het kan alleen maar leuk zijn als je weet wat je moet doen. Fikss zorgt ervoor dat jij precies weet waar je aan toe bent. Doordat iedereen weet wat er gedaan moet worden loop je niet achter de feiten aan en ben jij altijd zelf in de lead.

Ondersteuning na de implementatie

Tijdens de live gang ondersteunt Fikss jouw organisatie bij alle vragen en de eerste optimalisatie wensen. Samen zetten we een beheerorganisatie op en begeleiden we de overdracht van het project naar deze beheerorganisatie. Wij blijven natuurlijk bereikbaar voor vragen, hierdoor heeft jouw organisatie de zekerheid dat er altijd hulp beschikbaar is, indien nodig. Dat draagt bij aan een soepele overgang en een efficiënt gebruik van de software.

Kortom, het werken met Fikss tijdens de AFAS implementatie biedt non-profitorganisaties in de zorgsector vele voordelen. Het maakt het implementatieproces efficiënter en zorgt voor optimale benutting van de software. Dit, in combinatie met leren van zelfstandig gebruik, aanpassingen op maat en ondersteuning na de implementatie, maakt het werken met Fikss een slimme keuze voor organisaties in de zorgsector.

Benieuwd hoe onze aanpak er voor jouw bedrijf uit kan zien? Hier lees je alles over onze aanpak.